Verhaal van Addie

Omdat ik vaak schommel in gewicht en veel sport ben ik op zoek gegaan naar een Voedingscoach om mij te helpen mijn gewicht stabiel te houden en genoeg en de juiste voeding binnen te krijgen. Voordat ik begon bij Max heb ik eerst mijn bloed laten prikken of ik geen tekorten heb. Zodat hier mijn voeding op aangepast kan worden of eventueel extra vitamine moet slikken. Na een gezellige intake moet ik een week mijn eten bij houden. Hierna krijg ik een app en daar staan alle gerechten in voor de dag allemaal in de juiste verhouding qua vetten koolhydraten en eiwitten. Alle producten die je nodig hebt bestel je heel snel en makkelijk met een klik bij Albert Heijn. De gerechten zijn goed te maken en snel klaar nooit langer dan 20 minuten. Ben heel tevreden en voel mij fitter en gezonder. Eet gevarieerder en blijf nu beter op gewicht!

Addie

Recordhouder snelste tijd Pieterpad hardlopen

Terug naar overzicht

Volgende bericht

Deel dit bericht via

REAGEREN?
    Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Zie ons privacybeleid.