HET VERHAAL

VAN MIJ

Max

"De transformatie van militair naar lifestyle coach heeft me geleerd dat de grootste overwinningen vaak volgen op onze zwaarste nederlagen." – Max Geerlings

Bewegen is de rode draad in mijn leven. Momenteel train ik 4 dagen per week in de sportschool en loop ik minstens twee keer per week hard. Naast een gezond voedingspatroon zorgt dit ervoor dat ik mijn fitste leven leef en dat boven de 45. Dit is niet altijd zo geweest en met mijn verhaal wil ik anderen inspireren hier niet zo lang mee te wachten.

Als beroepsmilitair was ik geregeld te vinden in de sportschool om sterk te blijven. Dit combineerde ik destijds met stevig roken. Het gebruik van dure eiwitsupplementen maakten daarnaast dat ik vond dat ik goed bezig was; ik was immers slank en sterk. Dit veranderde toen ik op mijn 29ste gewond terug kwam uit Afghanistan. Mijn militaire carrière was voorbij en ik moest revalideren om weer mee te kunnen doen aan de maatschappij. PTSS en daarmee de lust voor leven kwijt. Frustratie leidde tot feesten en (vr)eten… Ik kwam meer dan 20 kilo aan.

Rock bottom. Daar zat ik. Geen conditie, geen vertrouwen in mijn eigen kunnen, geen motivatie. En juist toen ontstond mijn wens voor een andere, fittere toekomst. Maar hoe? Ik had geen idee! Het effect van roken, slecht eten en weinig slapen was duidelijk merkbaar. Mijn toenmalige zwager daagde me uit tot mijn eerste obstacle run. Dat was het begin van mijn zware maar succesvolle weg naar een gezonde levensstijl met bijhorend gewicht. De lessen die ik toen heb geleerd, gecombineerd met de kennis die ik heb gehaald uit mijn opleiding tot voedingsdeskundige wil ik graag met jou delen. Zodat jij direct aan de slag kunt en zo veel tijd, geld en frustratie kunt besparen.

“Door mijn ervaringen ben ik coach geworden. Je hoeft de strijd namelijk niet altijd zelf te voeren om de inzichten eruit mee te kunnen nemen."

 

Wil jij met mij aan de slag om jouw maximale resultaat te behalen?

Max Geerlings

WIE BEN JIJ?

Jij staat voorop. Of je nou aan de slag gaat met lifestyle coaching, personal krachttraining of online voedingsadvies. Je krijgt van ons altijd eerlijk en persoonlijk advies.

VOEL JE MAXIMAAL

Wil jij je energieker voelen? Trots zijn als je in de spiegel kijkt? Betere sportprestaties neerzetten? Wat jouw doel ook is, samen gaan we voor maximaal resultaat.

Partners

Met een bloedonderzoek ontdek je meer over jouw lichaam en mogelijke tekorten. Daar weten ze allesvan bij Bloedwaardentest.nl. Ga je maximaal voor een van onze pakketten, dan krijg je een voordeligeren gepersonaliseerd aanbod en begeleiding bij het bloedonderzoek.Met dit specialistische onderzoek brengen we de status van verschillende waardes in kaart. Denk aanhet gehalte vitamine D, magnesium en cortisol (stresshormoon) in jouw lichaam. Op basis van deuitslag kunnen we jou nog beter helpen.

Health Industries is een lokale supplementen shop in Arnhem, met de missie om mensen te helpen met goede en natuurlijke voedingssupplementen, vitamines en sportvoeding.

Door onze samenwerking met Health Industries profiteer je van persoonlijk advies over supplementen en korting op een productassortiment van hoge kwaliteit, voor maximale ondersteuning. 

Pull & pray Education.

Pull & Pray Education  is gespecialiseerd in het Olympisch gewichtheffen, Hyrox en het hybride trainen.
Persoonlijke aandacht, maatwerk trainingen en het aanbrengen van technische verbeteringen staan bij ons hoog in het vaandel. Geen enkele lichaam is hetzelfde.
Veilig, effectief en efficiënt zijn onze pijlers.
Of je nu je grenzen wilt verleggen of juist wilt starten met bewegen. Pull & Pray Education geeft je haar persoonlijke commitment.

SUCCES

VERHALEN