Verhaal van Cindy

Als ultraloopster vraag je veel van je lijf. Afgelopen jaar kampte ik met ijzertekort en te weinig energie. Dit probleem wilde ik graag oplossen. Ik kwam in contact met Max van Maximum Energy om mijn voeding eens goed onder de loep te nemen. Ik was erg benieuwd of ik daar nog iets aan kon verbeteren. Samen hebben we bekeken wat ik kon veranderen om een beter eetpatroon te creëren. Hieruit bleek dat ik veel te weinig at in verhouding met de activiteiten die ik doe. Ik kreeg een app met heerlijke recepten met precies de goede eiwitten,koolhydraten en vetten die ik nodig had. In het begin vond ik het erg veel wat ik moest eten maar toch viel ik af. Voelde me na een paar weken al sterker en fitter! Ik ben er nog zeker niet maar met de fijne deskundige begeleiding kom ik er vast wel! Dikke aanrader.

Cindy

Ultraloopster

Terug naar overzicht

Volgende bericht

Deel dit bericht via

REAGEREN?
    Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Zie ons privacybeleid.