Online voedingscoach

Bereik jouw optimale gezondheid met online voedingscoaching

Voel je energiek, sterk en gezond – op jouw tijd en jouw voorwaarden

Wil je afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon bruisen van energie? Ik help je graag als jouw persoonlijke online voedingscoach. Mijn aanpak is volledig op jou afgestemd. We maken samen gezond leven niet alleen effectief, maar ook leuk en gemakkelijk. Verander vandaag nog je leven met mijn deskundige begeleiding … gemak in jouw broekzak.

 • Vijf weken persoonlijke online begeleiding: Ontvang wekelijks een op maat gemaakt voedingsschema en geniet drie maanden lang van toegang tot een uitgebreide receptendatabase (met meer dan 2000 recepten). Alles is aangepast aan jouw persoonlijke doelen en voorkeuren.
 • Flexibele communicatie: Kies voor coaching via de voedingsapp (bevat een chatfunctie), telefoon of e-mail, wat voor jou het handigst is. Ik ben er als jij me nodig hebt, voor tips, motivatie en ondersteuning.
 • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk: Bestel je weekmenu eenvoudig online bij Albert Heijn of download je persoonlijke boodschappenlijst.
 • Wekelijkse progressiechecks: Blijf op koers met wekelijkse weegmomenten en ontvang feedback om je doelen te blijven nastreven.
 • Ondersteuning op maat: Ik sta klaar om je te ondersteunen bij uitdagingen en om je te helpen de balans te vinden die bij jou past.

We beginnen uiteraard met een gratis telefonische kennismaking om te zien hoe ik je kan helpen jouw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. De klik maakt de match. En verder:

 

Als jouw online voedingscoach sta ik klaar om je te begeleiden bij elke stap. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van online coaching, gecombineerd met mijn deskundigheid en persoonlijke aandacht die je nodig hebt om te slagen.

Investeer in Je Gezondheid

PRIJS

€ 195,00 incl. btw*

JA, IK GA MAXIMAAL VOOR DE
ONLINE VOEDINGSCOACH

Laat je gegevens hier achter, Max neemt binnen 24
uur contact met je op!


  JOUW

  PAKKET

  Lifestyle coach

  Personal training

  SUCCES

  VERHALEN